در اوائل طلبگی بودم که از طرف مدیریت حوزه علمیه رضوی (الشتر) دیداری با مرحوم آیت الله بلندنظر (رحمة الله علیه) داشتیم .

مرحوم آیت الله بلندنظر (رحمة الله علیه) شخصیتی اخلاقی ، خوش کلام ، خوش چهره ، و بسیار نوارنی بودند ؛ ایشان چنان شخصیتی داشتند که تا آن روز شخصیتی با آن وارستگی ندیده بودم .

در آن روز که به دیدار ایشان شرفیاب شدیم درسها ی بسیاری از ایشان گرفتیم من جمله روایتی که در ذیل خواهد آمد .

ایشان این روایت را از اهل بیت (علیهم السلام) نقل فرموده وتوضیح دادند که : نعمتان مجهولتان ، الصحة و الأمان (سلیمانى آشتیانى، مهدى و درایتى، محمد حسین، مجموعه رسائل در شرح احادیثى از کافى - ایران ؛ قم، چاپ: اول، 1387ش.) دو نعمت است که تا انسان از دستش ندهد نمیفهمد که چه چیز گرانبهائی را از دست داده ، و سپس بر خودشان تطبیق دادند و فرمودند : که من مصداق همان آیه ای هستم که میفرماید ثم لا یموت فیها و لا یحیی (اعلی / 13) من مانند مرده ای هستم که  فقط نفس میکشم نه زنده ام و نه مرده. (شادی روح ایشان صلواتی عنایت بفرمائید)

مرحوم آیت الله بلندنظر

انّ هذه تذکرة فمن شاء اتّخذ الی ربِّه سبیلا ً (مزمل / 19) این درس بسیار بزرگی است که بفهمیم #سلامتی و #امنیت از الطاف و نعمات خالق هستی است .انسان از این دو غافل است و زمانی به آن درک پیدا میکند که از آن محروم شود ؛ اما عاقل کسیست که که قبل از محروم شدنش از یک نعمت بزرگ (سلامتی) خود را از برخی امور (در خانه ماندن) محروم کند .

یک قاعده ی کلی وجود دارد و آن اینست که همیشه باید برای رسیدن به یک چیز بزرگ از بعضی چیزهای کوچک عبور کنی.

شایان ذکر است که رعایت نکردن اصول بهداشتی علاوه بر #حق-الله بودن ، #حق-الناس است ، زیرا ما در اجتماع زندگی میکنیم و اینگونه امور مسری و قابل سرایت است و علاوه بر خودمان دیگران را نیز به #کام-مرگ میکشانیم .

اللهم اشف کل مریض.

#در-خانه-بمانیم

#کرونا-را-شکست-میدهیم

#کروناویروس

سوره حمد فاتحه -سوره الفاتحه SURA 1. Fatiha

دانستن یا فهمیدن؟؟!!

سلامتی نعمتی ناشناخته (آیت الله بلند نظر)

، ,الله ,ایشان ,؛ ,  ,شخصیتی ,را از ,آیت الله ,است که ,الله علیه ,رحمة الله

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

علی حمیدی وبلاگ شهریار مدرسه پر نشاط ♻️اندرویدکده♻️ تغییر ایجاد کن قارچ گانودرما لوسیدوم مکتب روانشناسی فعالیت های قرآن ، عترت و نماز جدیدترین گوشی سامسونگ 2019 felez-ahan